Palvelut

2.1.2020

Tällä hetkellä voit saada minulta Klassista hierontaa sekä Urheiluhierontaa. Jatkossa myös Personal Training -palveluita.

Valintasi mukaan saat hoidon kohdistettuna haluamallesi alueelle tai vaikka koko kehollesi.

Keskustelemalla ja tutkimalla löydämme varmasti sinua parhaiten palvelevan kokonaisvaltaisen hoidon.

Klassinen ja urheiluhieronta soveltuvat kaikille, mutta mitä eroa niillä on? 

  • Klassinen hieronta on lihaksia rentouttavaa hierontaa. 
  • Urheiluhieronta voidaan mieltää osaksi lihashuoltoa.
  • Urheiluhieronnan tekniikka eroaa klassisesta hieronnasta otteiden perusteella.
  • Urheiluhieronta on erityisesti lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa. Siinä lihasta hierotaan monesta eri suunnasta pitkittäis- ja poikittaisotteilla.
  • Molemmilla hierontatyyleillä pyritään kuitenkin lihasten aineenvaihdunnan vilkastumiseen ja nopeuttamaan kuona-aineiden poistumista elimistöstä. 

Urheiluhierojana käytän tilanteen mukaan asiakkaalle soveltuvia klassisen- ja urheiluhieronnan otteita, riippuen hoidon tavoitteesta ja siitä mitä aluetta hierotaan. Lihasten rentoutuminen mahdollistaa niiden kehittymisen, siksi hieronta on tärkeä osa lihashuoltoa. Säännöllinen lihashuolto ehkäisee myös rasitusvammoja, esimerkiksi revähdyksiä ja ponnistuspäänsärkyä treenin yhteydessä. Urheiluhieronnasta on apua myös työperäisiin lihasrasituksiin. 

Hieronta-aikaa varatessasi sinun ei tarvitse lopullisesti tietää kumpi hierontamenetelmä on sinulle parempi, sillä arvioin hoitosi alussa kumpi menetelmä on sopivampi tilanteeseesi.